Underkorka – Wine Experiences with Ole-Jonny Korsgaard

Underkorka will present wine experiences and provide quality assessments.

Duration

Physically demanding

Price

The wine presentation will be in Norwegian!

«Ganen er din egen,» sier Ole-Jonny Korsgaard. Har du en forkjærlighet for gjæret druesaft, vil en aften med vinkjenner og sommelier Ole-Jonny Korsgaard garantert vekke vininteressen din ytterligere. Du er i trygge hender når Ole-Jonny tar deg med på en eventyrlig reise inn i vinens fascinerende verden.

Vinsmaking skal være både gøy og lærerikt – og det blir det når Ole-Jonny står for opplegget. Han tilrettelegger for en smaksrik opplevelse, enten du er nybegynner eller allerede kan mye om vin. Ferdig utlært blir vi jo aldri!

Ole-Jonny Korsgaard har en imponerende karriere bak seg. Han har hatt roller som servitør, hovmester, restaurantsjef og «Food & Beverage Manager» ved blant annet Hotel Norge i Bergen og Grand Hotel i Oslo. Han har også hatt flere hotelldirektørstillinger og jobbet som destinasjonsdirektør på Skeikampen – et sted som rommer en av Norges eldste vinbodegaer.

Han er utdannet vinkelner ved Gastronomisk Institutt, har deltatt på over tjue vinreiser og arrangert utallige vintester. Gjennom årene har han smakstestet godt over 1000 ulike viner fra hele verden.

Her får du møte en høyt kvalifisert sommelier med solid erfaring og ekte formidlingsevne. Det beste er at han byr på seg selv – med sitt gode humør og evne til å engasjere. Sammen drar vi på en reise inn i vinens univers, fra drue til vin, smak, etiketter, servering, glassvalg, de syv «S-er», og kombinasjonen av vin og mat. Målet er å gi deg noen nyttige triks og inspirasjon til et rikere vinliv.

Vi arrangerer også Wine & Dine-kvelder, hvor vin og mat møtes i en rød tråd.

Gled dere til en Event-Tyrlig vinaften med Ole-Jonny Korsgaard!

Want to know more?

Fill out the form and we'll contact your!

Interesse opplevelse

Other experiences